New Craft Supply : Benang Jahit

Salam...

Barang baru dah masuk kedai...
Haritu dah ada jarum jahit kan, kali ni nak masukkan pasangannya pulak..

Benang Jahit
Ni benang jahit biasa je..
Benang ni juga yang saya gunakan dalam berkraft.
Biasanya saya guna 2 lembar untuk cantuman, dan 3 atau 4 lembar untuk jahit hiasan..
Bagi cun sikit, menampakkan warna benang tu...

Sebelum ni saya guna benang cross stitch, tapi benang tu mahal sikit walaupun best..
LAst2 guna benang biasa je la..
Huhuhu..

Harga benang ni 85sen sebiji..
Warna bole pilih..
Setakat ni ada 12 warna..
Warna yang paling banyak saya guna..

BENANG HITAM

BENANG PUTIH

BENANG HIJAU

BENANG BIRU GELAP

BENANG BIRU MUDA

BENANG PURPLE GELAP

BENANG PURPLE LEMBUT

BENANG MERAH

BENANG PINK GELAP

BENANG PINK LEMBUT

BENANG OREN

BENANG KUNING

Perlukan benang jahit ni?
Order je kat SINI

Wassalam..


Previous
Next Post »