Search This Blog

28/10/2014

New: Tali Halus 1.5mm

Salam...

Ada beberapa barang yang baru masuk kedai tau..
New item kali ni nampak macma tak begitu baru, tapi sebenarnya memang baru..

TALI HALUS HITAM 1.5mm

Tali halus 1.5mm ni nampak sama macam yang saiz 2mm cuma ia lebih halus dan lebih lembut..
Digunakan sebagai loop kat produk craft untuk sangkut keychain dan hp straps

Sebelom ni saya guna yang ni utk keychain, kemudian bila try guna tali 2mm tu, saya prefer yang 2mm punya..
Sebab lebih tebal, lebih mudah jahit dan kukuh..

Baru-baru ni ada customer request tali lembut ni, jadi saya masukkan sekali dalam stok sebagai pilihan untuk korang..
Dua2 jenis ni pun okay..
Depend pada masing2, lebih suka yang mana satu...
^_^

NI perbezaan rupanya...
YAng sebelah kiri tu 2mm, sebelah kanan 1.5mm

Cam tak banyak beza dalam gambar ni..
Tengok gambar bawah ya..


Orait, yang sebelah atas tu 2mm dan sebelah bawah tu 1.5mm
Nampak tak perbezaanya..?

Harga kedua-dua jenis ni sama je
30sen semeter

Buat masa ni ada warna hitam je..
Kalo nak request apa2 craft supply yang takde kat sini bole email asema84@gmail.com
In shaa Allah kalo mampu saya tambah dalam stok..

Orait..
Esok nak tunjuk barang baru yang lain pulak..

Wassalam..


No comments:

Post a Comment