handmade felt craft supplies Malaysia

15/12/2014

Jamu Susuk Dara

Salam...

Korang pernah dengar tak JAMU SUSUK DARA?
Jamu ni boleh tahan jugak la popularnya..
Dan antara produk yang hot selling ialah COOL MEDICATED FEMININE WASH kat bawah ni..

Rasanya korang tau kan apa fungsi feminine wash ni.. 

Dan kepada wanita yang ada masalah keputihan bole try set ni:
Ada sekali tips tulis kat situ..

Untuk korang yang ada masalah resdung, bole try set ni

Selain tu, set mengandung untuk membantu pasangan yang inginkan anak pun ada.
Saya ada amik yang no 1 dan no 2 tu...
Masih belom ada tanda2.. 
Mungkin belom masa kot..

Eh, bukan tu je produk JSD ni tau..
Ada banyak lagi tau...
Tengok bawah ni..

Kepada korang yang ada masalah tu, bole try ikhtiar dengan bantuan produk ni
Produk ni berasaskan herba..
In shaa Allah selamat digunakan..

Saya ni segan nak explain detail tentang produk2 ni sebab banyak melibatkan masalah intim..
Dah tulis dah, pastu delet semula..
Sebab kurang selesanya tulis kat public..
Maka better korang tanya secara personal..

Eh, jangan tanya saya tau..
Saya tak jual.. Saya guna je.. Hehe..

Untuk dapatkan rundingan dan nasihat percuma, korang bole hubungi:
Ejen JSD : Miss Sakinah
Whatsapp:  0135320498
Saya suka berurusan dengan Miss Sakinah ni sebab mula2 dia akan tanya apa masalah kita..
Kemudian dia syorkan produk yang sesuai.
Dia explain detail mengenai produk tu, camana produk ni boleh membantu, cara makan produk tu dan pantang larangnya sekali..
Seronok borak-borak dengan dia..
Very friendly dan baik hati..

Kemudian from time to time dia tanya progress untuk mengetahui adakah produk itu berkesan kpd kita..
Concern kan..
Rasa macam dihargai gitew..

Apa lagi.. Jom whatsapp Miss Sakinah cepat2..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment