Posts

Showing posts from May, 2014

Koleksi Butang Comel Pelbagai Bentuk di asma-felt-box

Image
Salam...
Berikut adalah butang-butang pelbagai bentuk comel-comel yang kami jual:
BUTANG LOVE 12mm
Mixed colour Saiz Diameter: 12mm Harga: RM1.50/10pcs
BUTANG LOVE 14mm
Mixed colour Saiz Diameter: 14mm Harga: RM1.50/10pcs
BUTANG BUNGA 11mm

Mixed colour Saiz Diameter: 11mm Harga: RM1.50/10pcs
BUTANG BUNGA 14mm
Mixed colour Saiz Diameter: 14mm Harga: RM1.50/10pcs

BUTANG BINTANG 11mm
Mixed colour Saiz Diameter: 11mm Harga: RM1.50/10pcs

BUTANG BINTANG 14mm
Mixed colour

Pelbagai Jenis Brooch a.k.a Kerongsang untuk buat Craft

Image
Salam...

Entry kali nak nak cakap tentang kerongsang pulak.
asmafeltbox jual 2 jenis bentuk kerongsang iaitu kerongsang biasa yang berbentuk panjang dan kerongsang bulat.

Brooch biasa (brooch panjang ni)  kami jual dalam 2 kualiti; iaitu kuali biasa-biasa dan high quality brooch

Berikut ialah saiz brooch kualiti biasa yang kami jual:


Brooch Pin Normal Quality 2.0cm Saiznya 2.0cm RM1.50/10pcs RM13.00/100pcs


Brooch Pin Normal Quality 1.6cm Saiznya 1.6cm RM1.30/10pcs RM11.00/10pcs


Brooch Pin Normal Quality 2.5cm Saiznya 2.5cm RM1.60/10pcs RM14.00/100pcs


Ini pula saiz bagi kerongsang high quality (HQ) *HQ tu saya maksudkan high quality.. ramai pulak yang berseloroh kata Headquarters. Huhuhu*


Brooch Pin High Quality 1.9cm Saiznya 1.9cm RM2.30/10pcs

FELT LEMBUT

Image
Salam...
Selain darifelt keras dalam entry semalam, asma felt box juga ada jual felt lembut..

Felt lembut ini diperbuat dari acrylic felt.. Ketebalannya 2.0mm Dia macam artifial wool felt, texture lebih kurang wool felt cuma ia diperbuat dari plastik dan ubah-ubah sampai nampak macam wool (lebih kurang la ceritanya) Felt ni lembut macma kapas dan best nak penyet-penyet Di sebabkan terlalu lembut, agak leceh sikit nak memotongya terutama sekali bentuk yang kcik-kecik. Ia mudah bebulu kalo selalu sangat pegang, tapi hasil akhirnya sangat cantik.
Ada 26 warna available
Ini la 26 kaler tu..
Harganya:
Untuk felt saiz 23x25cm, harganya RM1.30/pc
Untuk felt saiz 46x50cm (1/4m), harganya RM4.50/pc
Untuk memudahkan korang, kami dah pekkan felt yang sesuai dengan kehendak korang..
Acrylic felt pack 25 colour Yg ni saiz 23x25cm Harganya RM32.00/pek
Banyak sangat? Jangan bimbang, ni ada yang tak begitu banyak..
Acrylic felt pek 10 colour Saiznya 23x25cm Harganya RM13.00/pek
Dan bagi yang suka buat cra…

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k