Posts

Showing posts from November, 2014

Kisah Kehilangan Saya

Salam...

Hai, korang..
Rindu saya tak?
Hehe.. ke dah tak ingat siapa saya?
Sob..sob..

Dah terlalu lama saya tak update blog ni..
Bukan blog ni sahaja, malah facebook, instagram dan twitter pun dah lama sangat tak update?
Apa yang telah berlaku ke atas saya?

Haha..
Takde apa2 pun, cuma ada beberapa turutan peristiwa yang membuatkan masa saya bersama internet begitu terhad.

Kesahnya bermula dengan Encik Wolverine telah di-relocate-kan (apa punya perkataan ni?) Ke negeri lain. Saya punya terkejut lalu pengsan 4 minit.
Selepas terjaga dari pengsan saya diserang penyakit panik, namun berjaya mengekalkan keayuan dan dapat mengubahsuai keadaan ini dengan bisnes kecik saya.
Lalu Encik Wolverine meninggalkan saya buat sementara waktu sehingga berjaya menemui kediaman di lokasi baru tersebut.
Tinggal la saya sebatang kara di tempat asing ini.

Kemudian Encik Wolverine sekali lagi mengejutkan saya dengan berita beliau akan ke negara lain selama 2 minggu untuk kursus..
Sekali lagi saya diserang pa…

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k