The New Felt Craft Kits!!!

Salam...

Seperti tajuk di atas, Felt Craft Kit yang ada kat asmafeltbox ni dah repacked yang baru..
Puncanya ialah, saya baru perasan yang starter pack tu dah lebih 4 tahun sedangkan banyak penambahan bahan-bahan kraf yang baru di asmafeltbox.
Oleh itu pada hari Sabtu yang lepas, saya buat senarai baru untuk untuk setiap starter pack dan inilah hasilnya..

NEW STARTER PACK EXCITED

Pek ini mengandungi:
10pcs felt saiz 23x25cm (warna seperti dalam gambar)
5pcs keychain
5pcs split ring
5pcs HP straps (mixed kaler)
5pcs brooch panjang
5pcs brooch pendek
Pek benang
5pcs brads (mixed kaler)
38pcs Butang (mixed design dan kaler)
10pcs hiasan tampalan (mixed design dan kaler)
30pcs Eyes (mixed size)
4pcs Hair clips (mixed design and size)
3pcs Ribbons (50cm each. mixed design)
1 pack fiber
Tali halus
2pcs Bell
1 Template Book
1 Modul Jahitan Ebook (diberi melalui email)
1 Ebook jepun (diberi melalui email)

HARGA : RM29.00
(nilai sebenar barang dalam pek ni: RM33.43)

Excited pek ni khas untuk korang yang baru nak start berkecimpung dalam bidang craft dan nak buat macam-macam items.
Dalam ni semua warna basic ada, dan bahan-bahan craft pun ada pelbagai jenis.

Jangan bimbang, bukan pek yang ni je repacked, budget pack pun kita repacked sekali..


**************************


NEW STARTER PACK BAJET
Setiap pek mengandungi:
4pcs felt saiz 23x25pcs (warna seperti dalam gambar)
4pcs Keychain
4pcs HP straps (mixed kaler)
4pcs Brooch
10pcs buttons (mixed design and size)
2pcs brads
4pcs eyes
1pc ribbons 50cm (assorted design)
Tali halus
1 pek fiber

HARGA : RM10.00
(nilai sebenar: RM10.75)

Bajet pack ni khas untuk korang yang nak try buat felt craft, tapi tak pasti sesuai ke tak sesuai dengan jiwa korang. Nak beli byk, takot tak pakai pulak nanti. 
Maka korang bole try bajet pack ni dulu.
Kalo dah abes pek ni baru beli starter pack excited pulak, tak pun beli je item2 tertentu yang sesuai dgn produk yang korang nak hasilkan..

************************

Dan ada 1 lagi pek yang baru..
Sape yang dah lama follow asmafeltbox pasti kenal dia ni
hohohoho...

Starter Pack Version 2
Pek ini mengandungi:
Mini Felt PAck (bole pilih nk poly atau acry felt)
5pcs keychain
5pcs HP straps
10pcs Brooch
51pcs Butang (mixed design and colour)
19pcs tampalan hiasan
10pcs eyes (mixed sizes)
Pek benang
1 Pek Fiber
Tali halus

HARGA : RM29.00
(Nilai sebenar : RM33.69)

Pek ni dah lama saya nak keluarkan semula tapi asyik tak teringat.
Berbanding Excited Pack, Version 2 ni ada lebih kepelbagaian warna tapi dalam saiz yang lebih kecil, lebih byk butang dan hair accessories.
Ia khas untuk korang yang nak buat item kecik2 seperti brooch dan hair clips
JAdi bole la nak mixed macam-macam warna.. 

Amacam?
Excited tak?
Orait, kejap lagi saya update dekat asmafeltbox.com ya..

Dan harini macam biasa saya pos barang dalam pukul 4.30.
Tempahan handmade pun saya dah start buka..
Kepada yang nak tempah byk2 sbg doorgift tu, sila tempah beberapa bulan lebih awal.
Jangan tempah 1000pcs, tapi nak dalam masa seminggu..
Tak sempat nak siapkan..

Wokep, jumpa lagi..
Wassalam..




Previous
Next Post »