New Craft Supply : Cekak Pelbagai Warna

Salam..

Semalam cekak hitam kan?
Harini pun cekak lagi. Tapi bukan hitam punya.. Kalerful punya

cekak rambut berwarna-warni 0.5cm
0.5 cm tu ialah lebar cekak ni

Setiap pek mengandungi 6 warna seperti di atas


Nak order?

Ingat tak felt yang nak saya potong dalam entry yang lepas? 
Tinggal 8 kaler je lagi..
Tone pink 4 kaler dan tone kuning 4 kaler

lepas ni nak potong pink
Macam slow je production house saya ni..
Nak kena siapkan sebelom esok. 
Sebab esok nak balik kampung seminggu..
Almaklum la raya kan.. Ngehehe..
Nak bawak sekali felt yang dah dipotong ni..

Tujuan sebenar kami balik kampung ialah adik perempuan saya yang comel lotey tu akan bersalin pada 17 Feb ni. 
Tu yang mak long dan pak long super duper excited gila nak gi tengok baby baru..
Katanya anak lelaki..
Wow!
Seronok la Atan (ayah saya) nak dapat cucu sorang lagi..
Nak tunggu maklong dapat baby tak tau lagi bila..
Dukung anak buah pun jadi la buat masa ni..

Orait, nak sambung potong felt.
Malam ni kena siap.
Chaiyuk!

Wassalam..






No comments:

Post a Comment