Eyelet Berkualiti dan Murah

Salam..

Barang baru minggu ni ialah barang yang dah lama ada, tapi saya upgradekan dengan jenis yang baru..
HAritu tengah bershopping, ternampak la eyelet yang berkilau kilauan ni..
Terus jatuh hati lalu terus grab..
Hohoho..
Hebat tak saya..

EYELET
Saiz lubangnya ialah 4.5mm.
Muat untuk eyelet tool yang saya jual tu.. 

Apa yang istimewanya eyelet ni ialah:
Warna besi yang berkilat-kilat.
Memang seksi giler
Dan dia ada washer kat belakang...

Cara nak pasangkannya masih sama (sila rujuk tutorial cara pasang eyelet kat sini)
Cuma kat sebelah belakangnya korang masukkan washer untuk lebih secure..

Sebelah kiri tu eyelet..
Sebelah kanan tu washer

Cantek kan..

Sila order terus kat website..
Nak order kat whatsapp pun bole: 0183798330

Wassalam..

Previous
Next Post »