New : Butang Apple yang Cute gitew...

Salam..

Barang baru lagi..
Nak bagi korang boring sikit ..
Ngehehe..

BUTANG CUTE APPLE


Ingat tak butang ni..
Sebelom ni dah masuk kedai
Lepas abes stok, saya terus hilang ingatan tentang dia.
Baru-baru ni pergi borong, ternampak la pulak..

Apa lagi, borong 3 saiz terus..

Yang gambar atas tu saiz bapak apple

Butang bentuk apple cute 22mm
Murah je harganya
RM1.70/10pcs


Yg ni pulak saiz mak apple
CUTE APPLE BUTTONS 17MM
Yg ni pun murah
RM1.70/10pcs


Yg ni pulak kecik merangkap kiyut macam baby apple

BUTANG KIUT APPLE 11mm
Yg ni lagi murah
RM1.50/10pcs

Jom.. jom.. 
Dapatkan butang comel ni..

TAk pun picit kat gambar tu..
Picit.. picit..

Wassalam..

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card