New Craft Supply : Heart Buttons

Salam..

Butang love 14mm dah out of stock..

Dan saya replaced dengan jenis yang sama, saiz yang sama, cuma warna dan bentuk dia lain sikit.

The New Love Buttons 14mm 

Berbanding dengan jenis yang sebelum ni, bentuk butang baru ni lebih montok dan warna yang pelbagai.. Sebelom ni kan ada 5 warna je, kali ni ada 10 warna dalam satu pek..

Best kan!

Nak dapatkan butang ni?
Cuma klik asma-felt-box.com dan order je kat situ..
Kumpul reward point banyak-banyak untuk dapat diskaun dalam pembelian seterusnya..
Semalam ada sorang customer dah tebus 800 mata tau; bersamaan Rm26. Dapat free poslaju (kerana beli lebih Rm100) lagi.. Mana nak dapat..

Pengguna bijak.. Faedahnya banyak... ^__^

Wassalam...


No comments:

Post a Comment