New Craft Supply : Heart Buttons

Salam..

Butang love 14mm dah out of stock..

Dan saya replaced dengan jenis yang sama, saiz yang sama, cuma warna dan bentuk dia lain sikit.

The New Love Buttons 14mm 

Berbanding dengan jenis yang sebelum ni, bentuk butang baru ni lebih montok dan warna yang pelbagai.. Sebelom ni kan ada 5 warna je, kali ni ada 10 warna dalam satu pek..

Best kan!

Nak dapatkan butang ni?
Cuma klik asma-felt-box.com dan order je kat situ..
Kumpul reward point banyak-banyak untuk dapat diskaun dalam pembelian seterusnya..
Semalam ada sorang customer dah tebus 800 mata tau; bersamaan Rm26. Dapat free poslaju (kerana beli lebih Rm100) lagi.. Mana nak dapat..

Pengguna bijak.. Faedahnya banyak... ^__^

Wassalam...


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card