New : Half Pearl Warna Warni

Salam..

Harini nak tunjuk barang baru lagi..
Nak tengok tak?
Tengok la kejap..

Sebelom ni ada half pearl yang kaler mutiara je kan:
Ada 3 saiz iaitu
4mm 

Kali ni nak tambah sikit keriangan..


HALF PEARL BERWARNA-WARNI
Half pearl 6mm - versi colourful

Half pearl 4mm - versi pastel

Nak beli, klik gambar di atas dan boleh pilih sama ada nak warna warni atau warna mutiara..

Saiz lain2 akan menyusul dalam sebulan dua ni..

Wassalam..



Comments

  1. Salam...saye nak order half pearl nie...ade wasap x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAlam. Ada sis..
      No whatsapp saya kat paling atas sebelah kanan blog ni..
      ^^

      Delete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card