Plastic Buttons Plier

Salam..

New item ni dah lama saya nak borong..
Akhirnya berjaya juga.. ^^


Snap Button Plastic Pliers
Atau Alat untuk katupkan butang katup jenis plastik.

Panjang pulak nama dia..

Ini ialah playar untuk butang plastik yang kita selalu ada kat diapers baby, baju2 baby dan yang terbaru orang guna untuk washable pad wanita.

Dah lama nak beli ni.
Akhirnya jumpa jugak.. ^^

Harganya RM50 / set
Cara gunanya pun bapak kacang.
Cuma kacip macam biasa je..

Skru tu untuk tukar base dia, sebab yang ni ada option utk 3 saiz butang..
Saiz yang dah dipasang dalam tu adalah saiz paling common sekali.

Nanti saya tulis tutorialnya ya..

Butangnya saya tunjukkan dalam next entry..

Wassalam..




No comments:

Post a Comment