28/06/2015

Tempat Simpan Bobbins

Salam..

Nak update barang baru..
Barang2 baru semua dah update kat website, cuma kat blog ni belom update..

Yang first ni ialah khas untuk si penjahit mesin macam saya..

Klik gambar untuk order
Tau kan ni apa..
Bobbins Holder atau pun Alat Simpan Gelendong

Memang syok sangat ada alat ni tau..
Letak atas meja dan amik-amik je bobbins kaler apa nak..
Benang tak berselirat, tak jatuh2 dah (kalo jatuh pun, jatuh semua)
Heaven sangat
Sesuai la untuk orang yang ganas macam saya ni..

Kalo meja tu dah penuh barang, korang boleh sangkut kat dinding.
Nak amik pun senang..
Diameter dia 13cm..
Warna satu ni je ada..
Diperbuat dari getah (kalau tak silap) sebab dia flexible..

Harganya cuma Rm10 je..
Beli satu dan simpan buat selama-lamanya..

Wassalam..


2 comments:

  1. menarik..1st time tahu benda ni wujud.. selalu bertabur je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... Saya pun baru nampak haritu, terus borong.. :D

      Delete