Craft Supply : Wooden Clips

Salam..

Amacam raya..
Syok tak?

Berapa ringgit dapat duit raya..?
Huhu..

Disebabkan saya tak balik kampung, maka nak buka kedai awal sikit..
Ada beberapa item baru yang belom diperkenalkan kat korang..

Jom kita mulakan dengan yang ni:

Ada pelbagai warna
Penyepit kayu ni ada macam-macam warna yang kiyut.
Saiznya pun kecik je.. 3.5cm

Penyepit ni korang boleh gunakan untuk decorate booth jualan.. Kepitkan label dan harga guna wooden clip ni..
Boleh juga utk hias photo booth kat majlis perkahwinan.
Nak guna untuk hias kelas ke (antung nama tugas kebersihan)
Hias birthday party dengan gantung pinggan kertas yang dah lukis huruf "HAPPY BIRTHDAY"

Macam-macam lagi idea kreatif korang boleh buat.

Apakah warna-warna yang available?
Tengok kat bawah ni:










Nak mixed boleh.
Nak pilih kaler pun boleh..

Klik button kat bawah untuk beli..

Takpun whatsapp 0183798330

Wassalam..

Previous
Next Post »