handmade felt craft supplies Malaysia

20/07/2015

Emas ketiga saya.. :>

Salam..

Dah abes beraya ke...
Kalo kat kampung, kami beraya sampai seminggu..
Ingat lagi, masa kecik2 dulu, raya ke-9 pun masih bertandang ke rumah orang..
Tahun ni lepask rumah je la tengok TV.. :P

Ingat tak gold bar 1g pertama saya haritu?
Tak ingat, sila tengok sini --> asma-felt-box.blogspot.com/2015/06/my-first-gold-bar.html

Selang tak berapa lama kemudian, saya beli gold coin pulak kan..
Tengok sini--> asma-felt-box.blogspot.com/2015/07/diary-ramadhan-asma-2.html

Pastu.. pastu..
Ada lagi ke...

Eh, mesti la ada..
jeng jeng jeng!
Kali ni beli dinar pulak.
Tapi bukan 1 dinar.. 1/4 dinar je pun..
Hemo hemo hemo..

Kiyut kan..

1/4 dinar ni cuma RM201
Kalo 1 dinar harganya RM729 (ketika entry ni ditulis)

1 dinar memang lebih murah dari 1/4 dinar
Tapi macam lambat je nak kumpul utk 1 dinar..
Belom sempat kumpul dah abes..
Biasa la kita niaga, mesti nak beli stok barang dulu sebelom benda-benda lain..
Yang extra je kita beli emas ni..

Target lepas ni nak beli 1 dinar pulak..
Tapi lama la kot... Erm, tak best nya lama-lama ni..
Dah ler saya ni cepat jemu..

Ingat nak 1 dinar, pastu gold bar 5g..
Cukup..
Yang 10gram ke atas tu takyah beli kot..
Belom sampai lagi ke tahap tu..
Rolling duit niaga lebih penting..


Nak order, whatsapp je kat 0183798330
Tak pun boleh order kat website. Dah masukkan haritu

http://asma-felt-box.com/index.php?route=product/category&path=90

Yang istiqamah nak jadi geng goldkeeper, better jadi ahli..
Ada sedikit yuran, tapi untung kalo tiap2 bulan beli untuk kumpul, dapat diskaun.
Keterangan lanjut bole tengok kat http://missgoldkeeper.blogspot.com/

Wassalam..

2 comments: