11/07/2015

#MalaysiaNgaji

Salam..

Tau tak?
Tengahari ni satu Malaysia akan baca al-Quran selama 1 jam.
#MalaysiaNgaji

Nak join jugak!

Start pukul 12 tengahari sampai pukul 1 petang.
1 jam je..

Cam seronok jugak kan 1 Malaysia mengaji sendirian tapi sama-sama..

Kalo ikotkan dia suruh upload gambar masing2 kat instagram, twitter dan facebook..
Pastu hashtag #MalaysiaNgaji

Tak tau la saya mampu ke nak amik gambar tu..
Karang kene kata pulak..
Kalo ada guts nanti saya upload la gambar Quran tu..
Gambar selfie tak mungkin la kan..
Hohoho

Get ready tau..

KAlo tak bawak Quran, guna laptop atau smartphone pun bole.
Search surah apa-apa yang korang nak, nanti keluar la tu..
Pastu ngaji sejam..

Jom sama-sama.. ^^

Wassalam..#


No comments:

Post a Comment