24/07/2015

Update : Felt Kit dah tukar sikit

Salam..

Nak update sikit tentang starter pack..

Set benang dan jarum tu kan dah abes tau.. *sob sob*
Gi cari yang jenis lain pun takde dah..

Set benang yang mana?
Cer tengok gambo ni..

nampak tak objek yang dipangkahkan tu?
yg ni pun ada objek yang dipangkahkan..
Set tu la yang dah abes..
Sekarang dah kontang, maka saya replace dengan yang bawah ni..


Bezanya; 
Yang baru ni ada 6 gulung benang warna berlainan yang lebih banyak (warna random)
Yang lama tu ada 18 gulung benang tapi setiap gulung tak sebanyak yang baru ni..

Yang baru ada 1 set jarum (seperti gambar)
Yang lama tu ada 2 batang jarum je

Yang baru ada pita ukur, alat pelindung jari dan alat tarik benang ke dalam jarum
Yang lama tu tak ada barang2 ni..

Yang baru ni takde gunting kecik ketot tu..
Yang lama ada gunting kecik ketot

Yang baru ni nilainya lebih mahal..
Tapi harga starter pack tu masih kekal sama..
Iaitu RM29 exclude post


Wassalam...



No comments:

Post a Comment