contest Ayuni Rafilah : Merdeka Speed Quiz

Salam..



Ayuni rafilah menganjurkan kuiz superb duper pantas sempena hari merdeka yg bakal menjelang tak lama lagi..

Maka saya pun dengan super duper pantas menaip entry ni menggunakan phone tatkala tunggu giliran pos barang kat poslaju..
Sangat menyeksakan.. huwaaaaa...

Caranya mudah saja.

Follow blog sis Ayuni..

Pastu Buat satu entry yg wajib taruk gambar seksi katt atas tu berserta link ke kuiz Kat blog ayuni.

Last sekali kene jawab 5 soalan mudah.
Soalannnya kacang je..
Jawapan tu tak berapa kacang, ala2 peanut butter sikit..
Jawapannya tu kita dh blaja dlm subjek sejarah dulu. Kan cikgu suruf hafal utk eexam.ntakkan lupa kot..

Haaa.. nak join?

Klik je kat SINI Soalan mudah tu ada kat sana..

Sila jawab salah2 ya.. sebab saya nak menang.. hahaha..

Wassalam..

Previous
Next Post »