10/09/2015

Benang Cross-stitch Restocked!

Salam..

Ada crafter yang mencari2 benang cross-stitch?
Kini stok baru dah sampai!
Yay!!


Satu pek ada 12 kaler seperti dalam gambar di atas..
Selepas upload baru perasan gambar ni tak berapa elok..
Ada satu warna nampak sipi sipi je..
Nampak tak warna tu?
Warna purple tu kena himpit..
Kesian dia..

Suka tak?

Tak pon klik gambar tu..

Pembelian lebih RM100 (mixed semua barang yg ada kat kedai tu) akan dapat pos percuma..
Dan setiap barang yang korang beli, ada point masing2..
Kumpul point tu dan bila2 rasa nak tebus, tebus je time checkout..

Dah ramai yang tebus..
Ada tu lagi pandai, dia kumpul sampai beribu2 point, pastu beli barang lebih RM100, pastu tebus point tersebut dan dapat barang2 tu secara percuma (lebih RM100 kan dapat percuma pos)
Happy sangat..

Ini hadiah saya untuk regular customer..
Kalo nak kira manually memang tak sempat.. Tu yang saya buat sistem ni..
Semua automatik, tak keliru dapat check bila-bila masa korang nak, beli bila2 masa korang nak..
Haven kan.. ^___^

Orait, minta diri dulu ya..
Sayang korang..
Bye bye..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Adbox