handmade felt craft supplies Malaysia

28/10/2015

Restock lagi Bahan Kraf

Salam..

Alamak, lupa pulak..
Ada lagi dua item yg dah restock tapi tak tunjuk semalam..
Ah, tak kira, nak tunjuk gak harini..

MAsih lagi dalam mood busy tau..
Kekekke..

Butang Bulat 15mm 2 lubang
Biasanya saya guna utk hiasan pada bantal, sebagai lubang huruf felt yang besar, Taruk kat bunga dan juga buat yummy brooch..
Warna dia cantek tapi ada 5 kaler je..
Sayang betul..

Brads bentuk love 14mm
Wah, rindunya..
Dah alam sangat tak restock brads ni..
Cam biasa la brads ni buat hiasan kat mana2 pun sesuai..

Suka tak?
Ada lagi barang baru tau...
Nanti ya saya gi amik gambar..
Kalo amik malam cantek sket; malangnya bila malam je terus tak pikir keje dah..

Saya try amik gambar malam ni ya..

Mekasih korang; sentiasa support saya..
Suka tau..
Muah muah!

Wassalam..




No comments:

Post a Comment