Posts

Showing posts from April, 2015

Mekap Blog

Image
Salam..

Blog saya ni nampak macam terlalu transparent pulak..
Macam seksi je..
Hahaha..

Saja je tukar kaler, bagi semua putih dan garis2 je..
Nanti dah jemu tukar lagi.. :P

Bulan lepas saya balik kampung boleh tahan gak lamanya.
Cuma saya tak bagitau korang.
Cik Abang yang uruskan semua proses packing dan pos.
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.

Tak lama lagi dah nak masuk bulan Mei.
Kejap je dah dekat setengah bulan.
Pastu puasa dan raya..

Kejap sangat..
Takot pulak rasa..

Ingat tak program affiliates yang saya anjurkan haritu?
Kalo tak ingat, bole klik sini: http://asma-felt-box.blogspot.com/2014/07/nak-join-program-affiliates.html

Sebelom anjurkan, saya test kat diri sendiri dulu..
Mesti la nak tau berkesan ke tak..



Start bulan 3 tu gigih sangat la promote link.. Kemudian bulan 4 dah slow (sebab balik kampung lama) Last2 sampai harini dapat RM39.04..
Jadi la.. Dari tunggu Nuffnang tu, tak dapat-dapat pun.. Tapi yang tak bestnya kalo saya tunaikan pun, dari akaun saya ke akaun s…

My Birthday

Image
Salam.

Pada 16 April lepas saya sambut birthday yang ke-XX tahun...
Kami buat makan-makan kecik kat rumah.
Semua adik-adik ada..
Hepi sangat dapat sambut birthday kat kampung..

Ni kek coklat yang Cik Abang surprisekan. Baked by adik ipar saya. Sedap sangat kek ni. Tak puas makan.. Haha!

Ni pulak kek keju oreo yang adik perempuan saya buatkan.. Bukan main sedap lagi.. Tak dapat pavlova, cheese cake ni pun jadi la.. Huhu..

Meat Ball with Brown Sause Berkeju.. Ni menu adik lelaki saya pulak. Semua puji sedap sangat. Tapi saya kurang minat kot.. Mungkin saya prefer black pepper sauce berbanding brown sause ni..

Ni la menu alam kami pada hari tersebut.. Soto ayam makan dengan nasik impit. Ni 1st time kami buat soto, hentam je la asalkan sedap.. Resepi tanya encik Gugel
Yang begedil tu saya yang buat. Tak sangka pulak begedil tu sedap. 1st time makan begedil
Balik rumah buat lagi begedil beberapa biji makan dengan nasik. Hahaha.

Ni hadiah dari adik lelaki saya yang sorang lagi. Yg bekerja …

April GiveAway!

Image
Salam..
Giveaway! Giveaway! Giveaway!
1 meter poly felt akan di-giveaway kepada 3 orang yang betuah.
Sorang yang LIKE sorang yang SHARE sorang yang KOMEN. Komen la apa-apa pun asalkan positif.
Giveaway akan berakhir pada 15 April dan pemenang akan diumumkan pada 16 April. Jom jom.. Mana tau korang bertuah.. ^^
Klik : https://www.facebook.com/asmafeltbox

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k