Thinking... thinking...

Salam..

Dah lama tak tulis santai-santai kat blog ni..
Seriously speaking, saya takde idea dah nak tulis apa..
Muahahaha...

Bole ke gitu...

Takde idea mungkin sebab terikat dengan genre craft kot..
Bila nak start taip, duk pikir, hal kraf apa yang aku nak update kali ni ek...

Huhuhu..
Memandangkan takde apa-apa update, maka saya pun takde apa nak ditulis..
Hemo hemo hemo..

Sebelom ni banyak juga yg boleh ditulis kerana saya buka booth 3 hari seminggu, dan pernah ada kedai keci, dan pos barang sendiri dan lain-lain sebagainya..

Kini 24 jam sehari saya cuma duduk sendirian di rumah..
Takde apa2 yang terkini nak ditulis..
Semuanya sama..
Harini berapa haribulan pun tak tau...

HAritu nak tulis pasal percutian keluarga, pastu rasa cam tak sesuai je..
Ada haritu nk tulis pasal jalan-jalan kat Penang, pastu rasa cam tak sesuai jugak..
Pastu pasal sambut birthday, pun rasa tak sesuai...

Erm...
Kenapa macam itu...

Sekarang ni saya masih fikir, nak tulis apa kat blog ni...

Wassalam...
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
22 April 2016 at 09:13 delete

kena amk mood dlu tu sis..

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
10 June 2016 at 00:50 delete

Itu la..
Mood pun mcm taknak bagi kerjasama.. T__T

Reply
avatar