14/06/2016

JARUM JAHIT PLASTIK UNTUK CROCHET

Salam...

Barang baru.. barang baru...
Alaaa. dah tertunjuk semalam..
Tak saspen dah la..

Barang baru kali ni ialah :

JARUM JAHIT PLASTIK UNTUK CROCHET

Sebenarnya saya pun tak tau nama jarum ni..
Kalo tulis jarum crochet, nampak macam jarum untuk mengait..
JAdi tulis je penuh2..
Bole kan..

Jarum ni ada 2 saiz..
Setiap paket ada 2 biji jarum..
Satu panjang, satu pendek..

Harga cuma RM1/ pek
Warna random..
Naseb la dapat warna apa2 pun ek..

Nak request bole, tapi tak semestinya ada dalam stok..

Boleh dapatkan kat SINI
atau whatsapp saya kat 0183798330

No whatsapp lama dah tak valid tau..
Save ni baru ni ya..

Okay, tu je untuk harini..
Selamat Berbuka petang nanti..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment