Carta warna kain felt

Salam..

Dah buat felt colour chart yang baru..

Kaler polyester felt.
Koda masih sama, warna pun masih sama..
Kaler mint tu memang tak available.
Saya rancang nak masukkan nanti..
Tapi lambat lagi kot.
Hehehe...

Yang ni pula untuk felt lembut
Warna masih sama juga.

Carta ni bole didapati kat website..
Senang nak rujuk next time beli felt kan..

Wassalam..

asma-felt-box.com
whatsapp: 0183798330

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card