Pre-Order : Borong Butang

Salam..

Haritu dua kali kastemer ni borong butang dari asma-felt-box.com
Saya tak jual butang secara borong.
Yang ni khas pre-order atas permintaan beliau.
Itu pun amik masa juga nak sampai..

Kalo korang nak borong butang pun bole..
Tapi pre-order la..

Pre order tu maksudnya, butang tu takde dalam tangan saya.
Korang bayar full dulu, pastu saya order, bila dah sampai baru saya pos kat korang..

Cuma pre-order ni makan masa sikit.
Kalo nak urgent tak digalakkan .
Kerana kadang2 ada delay, kene tahan kastam la dan lain2 sebagainya..

Patut amik masa 2 minggu, terlajak sampai 6 minggu baru sampai..
Tu je la risiko..
Hilang tu in shaa Allah tak..

Ada satu kes tu 6 bulan baru sampai barang. 
Gara-gara kene tahan kat kastam Hongkong..
Bukan barang saya, barang orang lain..
Tapi bawak sekali, kene tahan sekali la..
Akhirnya sampai jugak..

Saya order barang sebulan sekali, atau dua bulan sekali..
Order sekali banyak supaya dapat jimat kos shippimg..
BArang pun jatuh murah sikit

Kalo nak whatsapp je saya ya : 0183798330

Wassalam.

Previous
Next Post »