Crochet Project : Cable Holder

Salam..

Ber-crochet ni asyik on off je..
Tapi bila on... ralit sangat sampai taknak berhenti..

Haritu nak buat projek simple dimple..
 Super duper simple dimple ni.
Huhu..

Crochet Cable Holder..
Mula-mula tu pening juga (tak pandai kan, tu yang pening tu)
Pastu jadi je..

Bila dah jadi, terus buat 3 biji..
Hew hew..

Comel tak?
Cakap la comel, baru la happy sikit hati saya ni.. 

Apapun, hasilnya masih tak kemas..
Adakala nampak ketat sangat..
Adakala longgar sangat...

Bila la agaknya nak terer ni..?

Wassalam

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card