02/09/2016

Cut Off Time Poslaju

Salam..

Patut la macam lewat je korang dapat barang..
Rupanya Poslaju dah ada cut-off time.. :(


Cut-off time ni maksudnya, barang yangkita hantar sebelom pukul 5.30 petang akan diproses pada hari tersebut, Iaitu, dorang masukkan dalam van dan deliver ke negeri masing-masing malam tu juga.

Kalo hantar selepas 5.30, esok baru dorang hantar ke negeri masing-masing..

Sori...
Saya baru tau tadi sebab ikot abang gi Poslaju dan terpandang kertas kecik ni..

Maaf sangat2..

Pasni, tepat-tepat pukul 4ptg kene pi pos dah.
Kalo lewat nanti penuh dan tak sempat nak letak barang sebelom 5.30.

JAdi yang selit order pukul 1, pukul 2, pukul 3, pukul 4 tu, minta maaf ya..
Esok baru saya pos..
Sebab taknak keterlewatan..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Adbox