Tutorial : Pokeball Felt purse

Salam..

Siapa nak tutorial lagi?
Kali ni saya buat video pokemon purse pula..


Video ni dah lama buat cuma masih ada masalah dengan software, proses edit pun jadi lambat dan synchro.

Jangan lupa klik simbol "cc" kat skrin tu..
Saya try guna subtittle yang youtube punya..
Saje test..

Wassalam..

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card