Harga Poslaju Terbaru

Salam.

Dah lama tak update blog.
Saya ada je kat sini, tak pergi mana-mana..
Malah pos seperti biasa setiap hari..

Cuma...

Takde idea dah nak tulis apa kat blog ni..

Disamping beberapa masalah muncul semenjak dua menjak ni..
Ya, masalah berkaitan asma-felt-box.. Namun ia masih terkawal..

Harga Poslaju dah naik semenjak 15hb Oktober yang lepas..
Jangan terkejut tau..

Berikut ialah senarai harga poslaju yang baru..


asma-felt-box memang ikot harga standard poslaju dulu kini dan selamanya..

Lepas ni jangan terkejut tau bila tau kos pos macam mahal je..
Ni harga poslaju.. Saya ikot je..

Okay..

Felt dan bahan kraf korang order direct je kat asma-felt-box.com

Pos barang setiap hari kecuali sabtu dan ahad

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card