asma-felt-box masih aktif

Salam.

Asma-felt-box masih aktif berurusniaga dan pos barang setiap hari seperti biasa..

Saya tak update blog kerana takde idea nak tulis apa..

Facebook pun dah lama tak update kerana saya tak dapat tulis apa-apa kat wall.
Ntah la apa masalah pun tak tau..
Dah report tapi masih tak jadi apa-apa..
Esok akan report sekali lagi..

Apapun, korang bole drop order seperti biasa kat website asma-felt-box.com

Atau whatsapp saya kat 0183798330

Wassalam.,,

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card