Posts

Showing posts from December, 2016

Cuti...

Image
Salam..

asma-felt-box akan bercuti mulai Selasa ni (20hb Dec 2016) sehingga Khamis minggu depan (29hb Dec 2016).

Oleh itu last pos ialah pada hari Isnin ni (19hb) dan next post selepas balik bercuti ialah pada Jumaat minggu depan (30hb).

Kami akan balik kampung kat Pahang kejap, pastu bertolak ke Johor sebab ada kenduri kahwin sepupu saya.. Tu yang cuti lama sikit. Bukan nak sambut Krismas tau. Hahaha..

Korang boleh drop order macam biasa kat asma-felt-box.com

Saya tak galakkan korang whatsapp saya dalam tempoh cuti ni kerana kebarangkalian yang tinggi saya tak check phone aka tak online.. Kalo lapang saya online juga, tapi biasanya dah balik kampung dan jumpa sanak saudara jarang nak online sebab seronok borak2.. Almaklumlah keluarga besar. Pakcik makcik sahaja dah 24 orang, sepupu nak dekat 80 orang.. Ada je benda nak borak nanti.. Hohoho....

Oleh itu saya tak dapat nak janji akan balas whatsapp dalam tempoh bercuti ni nanti..
Apapun, bole drop pertanyaan, cuma akan dibalas pada 30…

asma-felt-box masih aktif

Salam.

Asma-felt-box masih aktif berurusniaga dan pos barang setiap hari seperti biasa..

Saya tak update blog kerana takde idea nak tulis apa..

Facebook pun dah lama tak update kerana saya tak dapat tulis apa-apa kat wall.
Ntah la apa masalah pun tak tau..
Dah report tapi masih tak jadi apa-apa..
Esok akan report sekali lagi..

Apapun, korang bole drop order seperti biasa kat website asma-felt-box.com

Atau whatsapp saya kat 0183798330

Wassalam.,,

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k