Visi dan Misi 2017

Salam..

Korang perasan tak?
asma-felt-box takde kalendar tahun ni..
Huwaaaaaaa!

Sori...
Saya terlupa... T___T

Biasanya bulan 10 dah order, tapi gara kemurungan, terus tak ingat dah pasal kalendar..
Rasa macam nak tebus balik..
Tapi tak tau nak tebus macam mana...
Nanti la fikir...


Macam lewat je nak tulis mengenai Azam tahun baru kan...
Sebenarnya tak nak ada azam pun..
Tapi bila diimbas kembali, ni dah masuk tahun ke-7 asma-felt-box berurusniaga, rasanya perlu untuk ada sedikit plan sebagai motivasi untuk terus maju..
Betul tak..

Instead of "azam 2017", saya nak gelar dia "Visi dan Misi 2017"
Nampak macma determined sikit kan..
Huhuhuhuuuuu...


Visi 2017 kami ialah:

1) 100 entry untuk tahun 2017

2) Giveaway setiap bulan

3) 7 projek kraf suka-suki

4) 3 video kat https://www.youtube.com/c/asmafeltbox


Misi 2017 pula:

1) At least 2 entry seminggu. Tulis entry pada Sabtu/Ahad dan schedulekan. Tiap kali dpt idea, tulis kat sticky note dulu.

2) Sediakan hadiah GA pada 1hb dan schedule GA pada 15hb setiap bulan. Pemenang akan announced pada 30hb dan 1hb pos hadiahnya.

3) Brainstorm projek apa yang nak buat. Pada 1hb pilih 1 projek dan siapkannya dalam 30 hari.

4) Sebenarnya dah shoot 3 video, tapi takde masa nak edit. Camana nak buat ek..

Itu je la 4 plan yang nak dibuat pada tahun 2017.
Semoga semangatku kembali semula..

Aaminn..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment