Website Hilang!!!

Salam..

Malam tadi saya cuba update version website asma-felt-box.com

Malangnya hanya kerana tersilap beberapa setting (yang tersangat penting), website tu terus tak dapat view..

Dan malang lagi full backup yang saya download tak dapat restore..
Rasanya moderator je yang bole buat kot..
Tu pun kalo bole.. T___T

Oleh itu, buat masa ni korang bole order melalui whatsapp atau fb je.
No whatsapp saya : 0183798330

Sori sangat2..
Version asal tu dah nak masuk 2 tahun, tu yang saya nak update tu..
Tak sangka pula jadi macam ni..

Naseb baek dah saved semua data customer..

Sori...

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card