DIY KIT : Felt Hair Clips Re-PAck!

Salam..

Re-pack! Re-pack!

Re-pack semula DIY KIT Klip Rambut Felt ni dah lama sangat tak restock.


Kalo sebelom ni RM12 sepaket (baca sini) kini dah jadi RM5

Ya.
RM5 sepaket!

Setiap paket ni untuk buat sepasang klip rambut..

Setiap paket mengandungi:
sekeping felt
sepasang hair clips
Butang
benang dan jarum
template
serta step by step manual yang mudah diikuti

Kini korang boleh pilih antara 6 jenis ni:

Pink

Yellow

Blue

Baby Pink

Black

Purple
Aktiviti yang mudah dan menyeronokkan untuk anak-anak dan murid-murid sekolah..
Remaja dan dewasa pun bole juga..

Kalo rasa nak try-try Felt Craft ni, grab je sepaket..
Pasti addicted dan nak lagi dan lagi dan lagi... XD

Bole dapatkan terus kat SINI
Borong pun bole..

Nak tau harga borong..
Gi la tengok kat asma-felt-box.com

Wassalam..

*Warna lain nanti kita tambah ek.. Tak pon, komen kat bawah, nanti kita tambah dalam pilihan..

Previous
Next Post »