New craft Supply: Printed Felt (pokadot)

Salam.

Dah lama giler tak masuk barang baru kan..
Kali ada barang baru sampai tau.

Disebabkan ramai tanya, "ada tak jual felt bercorak?"
Maka saya pun order sikit sample.


Jeng jeng jeng!

Comel tak?

Felt ni jenis keras (polyester felt), nipis sikit dari felt yang biasa saya jual.
Rasanya ketebalannya 1mm kot, tapi texture dia cantik.
Tak berbulu dan tak keras sangat..
Nak jahit pun senang.

Untuk first badge ni saya jual by pack.
1 pek ada 10 keping warna macam dalam gambar..
Ada warna hitam, coklat, khaki, putih, kuning, hijau, biru, purple, pink dan merah.
Warna dia pun cantik-cantik
Dalam stok cuma ada 12 pek je.

Nak tengok warna2 dia?
Saya tunjukkan warnanya dalam video pendek ni..


Polkadot felt ni pun dah dimasuk dalam kedai online asma-felt-box
Bole dapatkan kat 

Selamat berkraf!

Wassalam..

Previous
Next Post »