Update : Warna Polyester Felt

Salam...

Selama bulan April..
April ni bulan kelahiran saya tau..
Namun begitu, setiap kali April pada je benda buruk berlaku.
Tu yang tak best tu.
Hahaha..

Harap2 tahun ni semuanya okay dan lancar..

Untuk pengetahuan korang ada tiga warna polyester felt yang dah habis.

Warna BARNEY, LEAF dan YELLOW (sepatutnya LEMON kan nama dia..) dah abes..

Warna lain masih tersangat banyak lagi..

Nak order terus je kat asma-felt-box.com

Jangan bimbang, trusted seller ni..
Kalo tak, takkan la bertahan sampai 7 tahun kot..

Cer tengok senarai Archive dan Facebook Page..

Nak whatsapp pun bole : 018-379 8330

Wassalam..


No comments:

Post a Comment