Craft Supply : Butang Kayu Panjang

Salam...

Barang baru! Barang baru!

Butang Kayu Panjang saya namakan dia..

Butang kayu panjang warna krim

Butang kayu panjang warna burgundy

Sorry..
Sebenarnya saya sendiri pun tak tau nama dia apa..
Jadi bagi je nama butang kayu panjang.
Ya, memang tak kreatif. 😃

Butang ni saya beli untuk buat projek beg crochet.
Rasa macam comel kot letak kat beg..
TApi tak tau la bila nak start je projek tu. Hahaha..
Rancang macam-macam, buatnya ntah bila..

Butang ni besar juga tau..
Panjang dia 3cm (30mm), lebar dia 1cm (10mm)
Ada dua lubang..
Lubang dia pun besar, dalam 4mm.
Kalo korang na buat drawstring bag, tali yang kurang dari 4mm sesuai la dimasukkan..

Ada dua warna untuk dipilih..
Warna cream dan coklat gelap (burgundy)
Saya suka warna cream ni..
NAmpak suci je.. :D

Selain letak kat beg macam tote bag dan sling bag; boleh juga letak kat drawstring bag, bagpack dan feedbag..
Pendek kata macam beg jerut gitu..

Boleh order kat website saya kat SINI
Atau whatsapp 018-379 8330

Wassalam

No comments:

Post a Comment