Butang Bunga Kedut

Salam...

Just a quick update.
Butang baru masuk kedai lagi..

Flower Button
Butang Bunga Kedut

Butang Bunga Kedut diberi nama..

Nama pelik ni diletak supaya tak confuse dengan butang-butang lain tatkala customer drop order.

Butang bunga kedut ni diameternya 14mm.
Mixed colour.

Harga sama macam butang bunga yang lain.
RM1.50/10pcs
RM13/100pcs

Selain butang bunga kedut ni, ada 5 butang lain yang sedia ada di asma felt box


Yang sebelah kiri tu harga sama RM1.50/pek.
Yang sebelah kanan cuma RM1.00/pek (10pcs)

Saya borong butang ni masa tengah offer, maka saya offer juga la untuk korang.
Suka la tu.. 😊

Nak order?

Whatsapp saya : 018-379 8330

Atau order kat website asma-felt-box.com

Pos setiap hari kecuali Sabtu dan Ahad.
Online pukul 11 pagi hingga 4 petang.
Sabtu Ahad tak online ya.

Wassalam..

No comments:

Post a Comment