New Arrival : Safety Eyes

Salam...

Korang selalu tak guna safety eyes..?
Safety eyes tu ialah mata anak patung yang bulat hitam macam paku dan kat belakang dia ada washer yang digunakan untuk fasten eyes tu supaya tak bergerak.

Sebelum ni Asma-Felt-Box ada 2 saiz safety eyes iaitu 10mm dan 12mm.
Atas permintaan saya tambah lagi 2 saiz menjadikannya 4 saiz untuk korang pilih.

Safety Eyes

Saiz Safety Eyes
Saiz Safet eyes yang available : 6mm, 8mm, 10mm dan 12mm

Kat bawah ni close-up dorang

safety eyes 6mm

Safety eyes 8mm

Safety eyes 10mm

Safety eyes 12mm

Amacam seronok tak..
Bole dapatkannya kat website asma felt box.
Nak whatsapp pun bole.

Wassalam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan