TUTORIAL

Salam...

Kat sini saya senaraikan tutorial yang pernah saya buat untuk memudahkan keja
korang... Cuma klik je nanti secara magiknya dia muncul... Avra Kadavraaaa!!

Ni tutorial untuk kraf:
Ni tutorial untuk bukan kraf:
Kat sini pulak ialah beberapa idea untuk working area korang:

Yang ni pulak beberapa ilmu yang mungkin korang ingin tau:
Ni projek DIY yang lain:

10 comments

Write comments
3 January 2013 at 11:41 delete

mekasih for sharing those 'ilmu :)

Reply
avatar
18 June 2013 at 11:51 delete

thanks for the tutorial. i love them very muchhh .

Reply
avatar
kuehbangkit
AUTHOR
8 August 2014 at 17:11 delete

salam asma, boleh tak sy nk tempah kt asma...sbb sy tak de peralatan yg asma beritahu ...cam ne ye

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
4 September 2014 at 23:07 delete

Salam..
Nak tempah apa ya sis.. :)

Reply
avatar
Alynn Azman
AUTHOR
25 September 2014 at 09:14 delete

Assalammualaikum..tqsm for sharing...:) salam ukhwah .. ..nk tnye if order brg cas utk kos penghantaran len2 lain ke?

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
4 October 2014 at 04:28 delete

Salam..
Mekasih.. Ada cas penghantaran Rm6.00 utk 500g yang pertama... :>

Reply
avatar
Erna Mavislly
AUTHOR
1 July 2015 at 11:24 delete

Thank you so much for sharing..I'm so grateful dpt jumpa blog awak..byk benda yg x pernah terfikir sebelum ni...seriously, I can't wait to start my project...

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
20 July 2015 at 11:56 delete

My pleasure..
All the best for your projects.. ^^

Reply
avatar

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.