Search This Blog

25/08/2011

FELT CRAFT MODULE FOR BEGINNER

Salam...

HUhu..
Takley tdo tapi dah waras.... ^_^
Okay, saya kene rephrase balik seme2 yg saya mengigau pagi tadi tentang e-book saya ni...

Ini la buku yg menjadi igauan tu...

Dah lama dah saya nak siapkan buku ni tapi mood tak mai2...
Malam tadi tetiba mood mai dan saya pun pulun la siapkan...
Mmg tak tdo la..
HUhuhu...

e-book ni dihasilkan khas kepada korang yang pernah email dan PM saya tanya, "Kak, camne nak buat craft ni kak.. Kat mana nak belajar. Ada include ssekali tak tutorial dlm starter pack."
Dan jawapan saya ialah, "Sorry dik.. SAya pun tak tau nk ajar camne. Adik cari kat tenet yer.."

Ini adalah jawapan orang yg lepas tangan .. Tidak bertanggungjawab...

OLeh itu saya luangkan masa dan tenaga menghasilkan module ini...
Module khas kepada korang yang tak tau camne nak jaet...

Module ni mengandungi:
1. Jenis2 jahitan dalam felt craft
2. Step-by-step cara2 menjaet setiap jenis jahitan itu
3. 1 projek yg mengandungi kesemua jenis jahitan diajar...

Modul ni menggunakan Bahasa Melayu rendah dan bahasa sms yg membuatkan sesiapa sahaja berupaya memahaminya.. (Cewah!)

Modul ini juga mengandugi byk sgt gambar yang menunjukkan step by step setiap jenis jahitan...
Rasanya saya dah buat sedetail mungkin dah.. Harap2 seme bole faham lepas baca modul ni...
Pendek kata orang buta huruf pun bole faham sebab cuma perlu tgk gambar dan abaikan tulisan saya tu...
Huhuhu...

Modul ni berjumlah 30 muka surat dan dan tulisannya pun besar2 dan straight to the point..
Takde ayat panjang lebar macam para menteri suka cakap tu...
Straight forward jer...

HARGA: RM8.00

Pastu...
Kalo dah katam Module ni, baru bole proceed ke module seterusnya (in progress)

Namun kepada anda yg dah tau asas2 jahitan felt craft ni, anda tidak disarankan mendapatkan modul ini; sebab nnti korang rasa rugi pulak..

Cara2 nak beli:
1. Isi borang kat SINI; cakap: "Sy nak beli modul ni"
2. Sy akan reply dan bg number akaun..
3. Selepas clear payment, saya emailkan module ni...
4. PAstu jgn simpan je.. Belajar smpai pandai tau,..

Erm.. Tu je kot...
Dan nntikan my next module...
Kali ni khas kpd korang yg dah reti jaet...

Wassalam...

P/S: Kalo dah beli, jgn lupa bg respon (yg baek dan tak baek).. Ia adalah satu langkah terbaek utk saya improve diri... Mekasih seme kerana menyokong usaha saya selama ini.. I appreciate every single of you... Muah!! @_@



10 comments:

  1. Cik asma, nanti untuk next module, bleh lh buat e-book diy brooch bunga ros.Hehe.

    ReplyDelete
  2. Huhu...
    Felt rose tu memang dalam perancangan.. Malah ada bunga2 lain jugak... Sekali ngn templatenyer..

    Tungguuu.... >_<

    ReplyDelete
  3. SALAM K.ASMA, BOLEH LAGI KE SY DAPATKAN EBOOK NI??

    ReplyDelete
  4. salam kamu..sha da tgk hasil keja kamu..mmg lawa


    nak design blog serendah RM%? jom tgk blog sha :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Ada... Skrg ada promotion.. Setiap pembelian starter pack akan dapat modul dan 1 e-book (japan) percuma... :>

      Delete
  6. salam k.asma..ebook ni ad lg x???kalau ad sy nk

    ReplyDelete
  7. assalam, selain cara2 jahitan, ada tak disertakan dengan tutorial pelbagai gambar & bentuk kraft? -Noorsalha Meor Razally

    ReplyDelete