Crochet Baby Blanket Granny Squares Crochet Baby Blanket Granny Squares Reviewed by Asma on Disember 16, 2019 Rating: 5
Lap Blanket c2c Crochet Unicorn Colors Inspires Lap Blanket c2c Crochet Unicorn Colors Inspires Reviewed by Asma on Disember 09, 2019 Rating: 5

Rebranding?

Disember 02, 2019
Salam. Sekitar pertengahan 2019, saya rancang nak rebranding asma-felt-box. Sebabnya, saya dah buat kraf lebih dari sekadar kain felt. Saya ...
Rebranding? Rebranding? Reviewed by Asma on Disember 02, 2019 Rating: 5
Mengait beanie, booties dan kopiah Mengait beanie, booties dan kopiah Reviewed by Asma on November 13, 2019 Rating: 5
Projek Amal Granny Square Completed! Projek Amal Granny Square Completed! Reviewed by Asma on November 11, 2019 Rating: 5

Terharu

November 10, 2019
Assalamualaikum.. View this post on Instagram Saya buat video je la. Tak dapat taip k...
Terharu Terharu Reviewed by Asma on November 10, 2019 Rating: 5

Projek tak siap-siap.

Jun 06, 2019
Salam. Ini ialah projek yang lama gila tak siap² lagi. Korang yang follow IG saya pasti dah nampak gambar ni lama sangat dah. Tapi...
Projek tak siap-siap. Projek tak siap-siap. Reviewed by Asma on Jun 06, 2019 Rating: 5

UV Resin

Jun 03, 2019
Salam. Satu lagi barang baru untuk Shrinkles. Lepas korang dah lukis plastic shrink tu, korang akan blow kan dia bagi jadi kecik. Pastu...
UV Resin UV Resin Reviewed by Asma on Jun 03, 2019 Rating: 5

Update Projek Amal Granny Square

Mei 30, 2019
Salam. Kini saya dah siapkan 29 keping granny square untuk projek amal tersebut. Inilah dia. Yay! Bangga jugak la saya. Walaupun sebok layan...
Update Projek Amal Granny Square Update Projek Amal Granny Square Reviewed by Asma on Mei 30, 2019 Rating: 5

Hot Mini Blower

Mei 27, 2019
Salam Ada barang baru masuk. Kali ni bukan barang untuk felt. Ni barang untuk Shrinkles Shrinkles tu apa ek.. Shrinkles tu plastik sh...
Hot Mini Blower Hot Mini Blower Reviewed by Asma on Mei 27, 2019 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.