Mask Kain

Mac 20, 2020
Salam. Kes Covid-19 makin meningkat. Tapi face mask pula dah lama out of stock. Bukan baru-baru ni, tapi dah lama dah out of stock. Saya hab...
Mask Kain Mask Kain Reviewed by Asma on Mac 20, 2020 Rating: 5

Wishlist 2020

Januari 03, 2020
Assalamualaikum. Sebenarnya takde apa pun nak tulis tentang azam baru. Tapi rasa tak kene je bila tak tulis. Huhuhu... Jangan la kit...
Wishlist 2020 Wishlist 2020 Reviewed by Asma on Januari 03, 2020 Rating: 5
Selimut Crochet Projek Amal Pesakit Kanser Selimut Crochet Projek Amal Pesakit Kanser Reviewed by Asma on Disember 31, 2019 Rating: 5
Crochet Baby Blanket Granny Squares Crochet Baby Blanket Granny Squares Reviewed by Asma on Disember 16, 2019 Rating: 5
Lap Blanket c2c Crochet Unicorn Colors Inspires Lap Blanket c2c Crochet Unicorn Colors Inspires Reviewed by Asma on Disember 09, 2019 Rating: 5

Rebranding?

Disember 02, 2019
Salam. Sekitar pertengahan 2019, saya rancang nak rebranding asma-felt-box. Sebabnya, saya dah buat kraf lebih dari sekadar kain felt. Saya ...
Rebranding? Rebranding? Reviewed by Asma on Disember 02, 2019 Rating: 5
Mengait beanie, booties dan kopiah Mengait beanie, booties dan kopiah Reviewed by Asma on November 13, 2019 Rating: 5
Projek Amal Granny Square Completed! Projek Amal Granny Square Completed! Reviewed by Asma on November 11, 2019 Rating: 5

Terharu

November 10, 2019
Assalamualaikum.. View this post on Instagram Saya buat video je la. Tak dapat taip k...
Terharu Terharu Reviewed by Asma on November 10, 2019 Rating: 5

Projek tak siap-siap.

Jun 06, 2019
Salam. Ini ialah projek yang lama gila tak siap² lagi. Korang yang follow IG saya pasti dah nampak gambar ni lama sangat dah. Tapi...
Projek tak siap-siap. Projek tak siap-siap. Reviewed by Asma on Jun 06, 2019 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.