Break

Projek tak siap-siap.

Jun 06, 2019
Salam. Ini ialah projek yang lama gila tak siap² lagi. Korang yang follow IG saya pasti dah nampak gambar ni lama sangat dah. Tapi...
Projek tak siap-siap. Projek tak siap-siap. Reviewed by Asma on Jun 06, 2019 Rating: 5

UV Resin

Jun 03, 2019
Salam. Satu lagi barang baru untuk Shrinkles. Lepas korang dah lukis plastic shrink tu, korang akan blow kan dia bagi jadi kecik. Pastu...
UV Resin UV Resin Reviewed by Asma on Jun 03, 2019 Rating: 5

Update Projek Amal Granny Square

Mei 30, 2019
Salam. Kini saya dah siapkan 29 keping granny square untuk projek amal tersebut. Inilah dia. Yay! Bangga jugak la saya. Walaupun sebok layan...
Update Projek Amal Granny Square Update Projek Amal Granny Square Reviewed by Asma on Mei 30, 2019 Rating: 5

Hot Mini Blower

Mei 27, 2019
Salam Ada barang baru masuk. Kali ni bukan barang untuk felt. Ni barang untuk Shrinkles Shrinkles tu apa ek.. Shrinkles tu plastik sh...
Hot Mini Blower Hot Mini Blower Reviewed by Asma on Mei 27, 2019 Rating: 5

Kopiah Kait

Mei 23, 2019
Salam. Sambil-sambil buat granny square untuk projek amal , sempat gak selit beberapa projek lain untuk menghilangkan kejemuan. Tak tahu la ...
Kopiah Kait Kopiah Kait Reviewed by Asma on Mei 23, 2019 Rating: 5

Restock Handphone Strap

Mei 20, 2019
Salam. Stok hp strap dah sampai. Ni warna-warna yang baru sampai. Tiap kali sampai warna lain-lain. Kali ni takde purple pulak. Gambar ni di...
Restock Handphone Strap Restock Handphone Strap Reviewed by Asma on Mei 20, 2019 Rating: 5

Instagram Khas Crochet

Mei 17, 2019
Salam. Salah satu perkara yamg buat saya serba salah ialah mencampurkan hasil kerja crochet kat instagram asma-felt-box. Obvious kot tu nama...
Instagram Khas Crochet Instagram Khas Crochet Reviewed by Asma on Mei 17, 2019 Rating: 5

Beg Crochet

Mei 15, 2019
Salam. Saya ada benang kait warna oren yang sangat banyak. Malangnya kualitinya sangat tak menyenanagkan hati. Benang tu cepat lerai dan s...
Beg Crochet Beg Crochet Reviewed by Asma on Mei 15, 2019 Rating: 5

Granny Square Untuk Projek Amal

Mei 11, 2019
Salam. Saya join satu projek amal tau. Dorang nak kumpul granny square banyak² kemudian cantumkannya jadi selimut lalu disedekahkan kepada...
Granny Square Untuk Projek Amal Granny Square Untuk Projek Amal Reviewed by Asma on Mei 11, 2019 Rating: 5

Polyester Felt Warna Restock

Mac 23, 2019
Salam. 5 warna polyester felt yang habis haritu kini dah sampai. Warna orange, lemon, grey, leaf dan forest. Cuma kelima-lima ...
Polyester Felt Warna Restock Polyester Felt Warna Restock Reviewed by Asma on Mac 23, 2019 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.