06/02/2014

DISKAUN dan POS PERCUMA di WEBSITE ASMA FELT BOX

Salam...

Mekasih kpd korang yang sudi mebuat tempahan barangan handmade dan  membeli belah craft supply di asma felt box.

Seperti yang semua sedia maklum, diskaun craft supply hanya valid di website http://asma-felt-box.com
 . dan kat sini jugak korang akan dapat free shipping dengan pembelian RM100 dan ke atas..

Macam mana nak dapat DISKAUN 3%?
Caranya mudah je..

1. Log on to : http://asma-felt-box.com
2. Shopping macam biasa.
3. Bila dah confirm nk beli, klik check-out..
4. Lama2 korang akan sampai kat page di bawah ni..

5. Check semua barang2 tu betul dan kat bawah sikit tu ada satu ruangan coupon. Kat sebelah kanan coupon tu ada petak kosong (kat bulat merah tu..)
4. Masukkan perkataan DISKAUN kat dalam petak tu dan klik update
5. Automatic dia deduct sendiri...

Kalo rasa tak faham dengan ayat saya, tengok je gambar kat atas tu. In shaa Allah faham.. :>

Macam mana nak dapat pos percuma?
Yg ni lagi la kacang goreng...

Korang cuma perlu drop order sampai jumlahnya RM100 (atau lebih)..
Nanti time check out dah automatik dia bg pos percuma... Best kan...
Haaa.. suka la tu...

Kalo suka apa lagi?
Jom la shopping kat http://asma-felt-box.com

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Adbox