handmade felt craft supplies Malaysia

25/10/2012

SORRY....

October 25, 2012
Salam... SORRY.... Dah lama x online dan tak reply PM, email dan borang.. Saya pulun siapkan bulk order utk HP straps, dan HP case dan jamba...

23/10/2012

Baru balik...

October 23, 2012
Salam... Hai seme... Cam dah lama dah tak online... (4 haru je baru.. Huhuhu..) Saya baru balik semalam dan tak sempat nak poskan ...

19/10/2012

QUICK UPDATES...

October 19, 2012
Salam... Sorry korang... Saya sangat busy beberapa harini... Reply email pun cam kurang mesra berbanding selalu.... Siapkan 3 bulk orde...

18/10/2012

FELT DAH RESTOCKED!

October 18, 2012
Salam... FELT DAH RESTOCKED!!!! Tp belom potong lagi... Sape nak isi borang ek... Paling cepat saya bole pos hari Isnin... Mlm ni saya a...

09/10/2012

Monolog....

October 09, 2012
Salam... T____T Saya baru je lepas tukau sket background bagi cerah sket masa depan... dan tiba2 terbaca entry lama2... Alamak, kuatn...

08/10/2012

04/10/2012