Penaja

Penaja
Nak beriklan atau review bisnes kat asma-felt-box? email asema84@gmail.com

10/21/14

New Craft Supply : Benang Jahit

Salam...

Barang baru dah masuk kedai...
Haritu dah ada jarum jahit kan, kali ni nak masukkan pasangannya pulak..

Benang Jahit
Ni benang jahit biasa je..
Benang ni juga yang saya gunakan dalam berkraft.
Biasanya saya guna 2 lembar untuk cantuman, dan 3 atau 4 lembar untuk jahit hiasan..
Bagi cun sikit, menampakkan warna benang tu...

Sebelum ni saya guna benang cross stitch, tapi benang tu mahal sikit walaupun best..
LAst2 guna benang biasa je la..
Huhuhu..

Harga benang ni 85sen sebiji..
Warna bole pilih..
Setakat ni ada 12 warna..
Warna yang paling banyak saya guna..

BENANG HITAM

BENANG PUTIH

BENANG HIJAU

BENANG BIRU GELAP

BENANG BIRU MUDA

BENANG PURPLE GELAP

BENANG PURPLE LEMBUT

BENANG MERAH

BENANG PINK GELAP

BENANG PINK LEMBUT

BENANG OREN

BENANG KUNING

Perlukan benang jahit ni?
Order je kat SINI

Wassalam..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan

Hai. 

Pembelian melalui borang tiada diskaun dan pos percuma ya.. :)

Diskaun 3% dan pos percuma hanya valid untuk pembelian di website asma-felt-box.com 

Saya nak
Name:
Email Address (sila pastikan email ni betul)
Alamat
Poskod
No. Tepon
Pesanan dan kuantiti

Saya faham bahawa:

Borang ni akan dibalas dalam tempoh 36 jam sbb kadang2 Asma pulun menjahit atau menikmati idopnya di alam nyata

BArang dipos setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum

Bayaran yang dibuat harini, barangnya akan dipos esok (kecuali barangan handmade)

Atau bole terus email saya kat asema84@gmail.com

Atau whatsapp ke no : 013-9325870 

sms tidak diterima. Maaf..

Mekasih tau.. ^_^


Form provided by Freedback.

Followers