Virtual Shop

CUTI SAT!

CUTI SAT!

2/1/16

Acrylic Felt 1 meter

Salam..

Yay!!!
Felt lembut dah sampai..


Ni yang 1 meter punya ni..
Phew, naseb baek sampai cepat..
Sapa yang order tu, jap lagi saya pos tau..
Sape yg dah book tu, dah bole proceed dengan pembayaran... 
Nanti whatsapp saya bukti pembayaran.
In shaa Allah kalo sempat bole pos harini..

Semua 26 warna dah ada..
NAk order klik bawah ni:


Sape yg nak order 1m kat website, korang cuma perlu klik kat felt 1/4m tu pastu tulis 4pcs kat warna hitam (contohnya)
Nanti time checkout, tulis remark kat situ "felt lembut 1m jangan potong" as reminder..
Kalo nk setengah meter pun bole, cuma remark "felt lembut 1/2m jangan potong".
JAngan pula order 1 keping, tapi tulis remark tu..
Pening pula kepalaku memikirkanya..
Huhuhu..

Esok last pos barang minggu ni tau. Sebab nak balik kampung ada maklis perkahwinan sepupu saya...
Pastu terus continue dengan Perayaan Tahun Baru Cina..
Next post ialah pada 10hb iaitu Rabu depan..

Sape nak cepat, bole order harini.
Cam biasa pos barang kul 4 petang..

Wassalam...
Recent Posts Widget

Followers

Jangka Hayat

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...