Penaja

Penaja
Nak beriklan atau review bisnes kat asma-felt-box? email asema84@gmail.com

10/30/14

New: ZIPPER

Salam..

New item in da house!
Kali ni tiba giliran zip pulak...

Zip ni salah satu item penting dalam craft saya..
Purse dan pencil case semua pakai zip..

Ada 3 saiz tapi warnanya limited la..
ZIP SAIZ 6 INCI
Ada 6 warna kesemuanya..
Zip ni biasanya saya guna untuk buat coin purse yang kecik..
Kalo coin purse tu 3 atau 4 inci je, saya potong hujungnya tu bagi adjust saiz...

Warna2 yang available ialah:

Zip Kuning 6 inci

Zip biru 4 inci

Zip Hijau 6 inci

Zip Oren 6 inci

Zip Purple 6 inci

Zip merah 6 inci

HARGA 25sen/pc


Kemudian yang jenis kedua pula..

ZIP 8 INCI
Yg ni saya gunakan pada pencil case dan purse
Dan macam biasa kalau panjang sangat, potong ke hujungnya..

Ada 4 kaler iaitu:

Zip pink 8 inci

Zip oren 8 inci

Zip merah 8 inci

Zip ungu 8 inci

HARGA: 30sen/pc

LAst sekali :

ZIP 9 INCI
Ada 3 kaler..
Saya tambah saiz ni sebab zip 8 inci tu ada 4 kaler je..

Zip biru 9 inci

Zip hijau 9 inci

Zip kuning 9 inci

HARGA: 30sen/pc

NAk order, bole direct kat http://asmafeltbox.com
TAkpun whatsapp: 0139325870

Wassalam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan

Hai. 

Pembelian melalui borang tiada diskaun dan pos percuma ya.. :)

Diskaun 3% dan pos percuma hanya valid untuk pembelian di website asma-felt-box.com 

Saya nak
Name:
Email Address (sila pastikan email ni betul)
Alamat
Poskod
No. Tepon
Pesanan dan kuantiti

Saya faham bahawa:

Borang ni akan dibalas dalam tempoh 36 jam sbb kadang2 Asma pulun menjahit atau menikmati idopnya di alam nyata

BArang dipos setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum

Bayaran yang dibuat harini, barangnya akan dipos esok (kecuali barangan handmade)

Atau bole terus email saya kat asema84@gmail.com

Atau whatsapp ke no : 013-9325870 

sms tidak diterima. Maaf..

Mekasih tau.. ^_^


Form provided by Freedback.

Followers