Pengumuman

Pengumuman

4/24/16

Mekap Blog

Salam...

Mesti korang terkejut kan tengok header tu..
Eh, tak ke...?
Syok sendiri rupanya aku ni..
Hohoho...

Mula-mula nak pakai header yang ni..


Pastu rasa macam majalah Ujang pulak...

Tukau-tukau nampak menarik pula header yang ni..

Amik yang ni and taruk tahun kat hujung..


Okay tak header tu..?
Cam lain sangat dengan karakter asma-felt-box yang korang kenal..
Ye la, asma-felt-box ni kan jenis cute-cute gitew (eh, perasannya aku..)
Tetibe buat header yang feminin dan classy looking..
Cam tak kena je..

Takpe la..
Nak buat perubahan sket..
Kot-kot tersuka kan..

TApi header tu nampak cam butik pakaian atau jewellery la pula.. XD

Lantak la..
Nanti boring kita tukar...

Pastu...

Ingat nak minimizekan ruang..
Jadi gambar bahan kraf semua saya buang.
Dan senarai craft supply tu letak kat sebelah kiri blog ni..

Kalo korang klik, contohnya ACRYLIC FELT nanti korang akan sampai terus ke rak tu untuk untuk membuat pembelian..
Pandai tak saya?
Pandai tak?
Muaahhaha..

Pastu

Saya ada nampak kat blog lain, dorang pendekkan widget yang panjang tu dengan letak scroller..
Godek-godek tenet, jumpa beberapa cara, tapi saya buat tak dapat pun..
Penat sangat test & error semalam..

Ingatkan dapat pendekkan archive tu, namun gagal..
Takpe la, nak wat camana...
Terpaksa biarkan sahaja archive tu jadi panjang..
Bayangkan selepas 30 tahun, lagi la panjang widget tu nanti.. :(

Ada lagi nak buang, tapi rasa sayang pula..
Dah lama sangat dorang ada kat blog ni...
Nanti la, bila dah cekal nanti saya akan buang widget lain tu..

Ada apa-apa lagi nak ubah ke..

Wassalam..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangka Hayat

Daisypath Happy Birthday tickers