Posts

Update : Warna Perler Beads

Image
Salam..

Nak update warna perler beads
Ada beberapa warna baru tau..


Warna baru tu ialah baby pink dan soft brown..

Ni antara contoh yang pernah saya buat:




Semua ni gambar lama.. Nanti kita buat yang baru.. ^_^

Camana nak buat perler craft ni?
Checkout video ni:


Boleh order kat http://asma-felt-box.com/collections/pixel-beads
Beads, kertas gam, pegboard semua ada kat situ..

Boleh juga whatsapp 0183798330 (Sis Aisyah)

Wassalam

Follow telegram asmafeltbox

Image
Salam..
Saya macam dah malas nak update blog..
Korang follow saya kat telegram je bole..
http://t.me/asmafeltbox

Acrylic Felt Warna Peach (warna kulit)

Image
Salam..

Ramai juga yang request felt lembut warna peach untuk buat muka plushies..

Oleh itu saya masukkannya..
Hahaha...


Kiut tak warna ni.. Ni warna peach.. Ala-ala warna kulit anak patung/plushie gitew..
Bole dapatkannya kat sini : http://asma-felt-box.com/collections/kain-felt
Stok felt lembut pun dah sampai minggu lepas.. Jual punya jual akhirnya tinggal banyak ni je..
Tengok kat situ, warna red dan abes.. Warna purple pun tinggal 1 meter je.. Jangan bimbang... Minggu depan (probably hari Selasa) stok satu lagi akan sampai.. Kali i banyak purple..
Nak order jangan segan2 ya.. Order je kat website tu..
Whatsapp pun bole.. Lambat sikit la replynya.. Sebok menjahit.. Huhu..
Wassalam...

Update : Warna Polyester Felt

Image
Salam...

Selama bulan April..
April ni bulan kelahiran saya tau..
Namun begitu, setiap kali April pada je benda buruk berlaku.
Tu yang tak best tu.
Hahaha..

Harap2 tahun ni semuanya okay dan lancar..

Untuk pengetahuan korang ada tiga warna polyester felt yang dah habis.

Warna BARNEY, LEAF dan YELLOW (sepatutnya LEMON kan nama dia..) dah abes..
Warna lain masih tersangat banyak lagi..
Nak order terus je kat asma-felt-box.com
Jangan bimbang, trusted seller ni.. Kalo tak, takkan la bertahan sampai 7 tahun kot..
Cer tengok senarai Archive dan Facebook Page..
Nak whatsapp pun bole : 018-379 8330 atau klik asmafeltbox.wasap.my
Wassalam..

Cute Felt Keychains

Image
Salam..

Godek-godek gambar lama..
Jumpa keychain stoney yang saya buat utk jualan booth haritu.

Tak ingat dah taruk kat blog ke, belom..
Taruk la sekali lagi takpe kan...










Keychain ni semua dah lama dah dibeli.. Pasti dorang tengah happy tolong jagakan kunci dan beg tuan dia kan.. Huhuhu...
Rasa rindu pulak nak jahit stoney ni lagi.. Nanti free nak jahit la..
Wassalam...

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k