16/10/2012

Felt Craft Keychain utk Consignment

SAlam...

Felt Keychain I LOVE YOU

Tak tau nak bebel ape la arini...
Huhuhuhu....

Keychain ni ialah consignment utk kat Kedah...
dah poskan semalam...

Pastu saya wat jugak brooch raksasa pacman

Felt Brooch Raksasa Pacman

Yg ni belom siap lagi tau...
Baru siap muka je...
Pastu kat belakang  muka ni saya tepek ngn felt tebal giler.. Tebal 3mm...
Pastu baru la letak brooch
Seperti biasa mesti lupa nak snap gambar...

Selain tu sya wat jugak nasi kepal...

Felt Onigiri

Comey kan nasi kepal ni...
Belom gantung keychain lagi...

Tapi gambar akhir saya tak snap..
Biasa la... Lupa, ape lagi..
hohohoho....

Pagi tadi tetibe ada mood nak transfer gambar dari kamera...
Woooooooo...
Sangat tak memuaskan hati.. 
Gelap...

Lepas edit jadi terang melebih2 pulak...
Aiseymen...
(hahaha.. dah lama tak sebut perkatan ni... XD)

Esok saya tnjuk gambar yg tak memuaskan hati tu..

Wassalam...

P/S: Pasni guna kamera phone je la... X(


2 comments:

  1. assalamualaikum sis...yg keychain I love tuh akak jual berapa satu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam..
      Yg tu RM7 / pc :>

      Delete

Adbox