Tempat yg Jauh.....

Disember 30, 2011
AMARAN: INI BUKAN ENTRY CRAFT... Salam.... Hi, pekabar korang... Rindu saya tak.. Haa.. Tak rindu... Erm takpe la.... :( Sory seme...
Tempat yg Jauh..... Tempat yg Jauh..... Reviewed by Asma on Disember 30, 2011 Rating: 5

Year End Sale

Disember 29, 2011
Salam... Kat mana2 pun ada Year End Sale la ni.... Saya pun nak join jugak la... Bole tak... Ok, jadi 1st product on sale ialah: A ...
Year End Sale Year End Sale Reviewed by Asma on Disember 29, 2011 Rating: 5

TAK NIAGA

Disember 20, 2011
Salam... Saya akan ke Singapore 22hb (Khamis) dan balik semula pada 26hb.... Jadi pos terakhir ialah esok.. Kepada anda yg nak place or...
TAK NIAGA TAK NIAGA Reviewed by Asma on Disember 20, 2011 Rating: 5

DIY Felt Cake

Disember 19, 2011
Salam... Sape nak buat kek, tapi takde resepi... Takyah resepi2... Meh dapatkan tepung kek ni meh... Seme ada kat dlm ni, cuma perlu ban...
DIY Felt Cake DIY Felt Cake Reviewed by Asma on Disember 19, 2011 Rating: 5

Advice of The Day...

Disember 18, 2011
Salam... Advice of the Day: Nasihat ini saya nak share kpd semua crafter2 di Malaysia dan juga semua peniaga online supaya sentiasa b...
Advice of The Day... Advice of The Day... Reviewed by Asma on Disember 18, 2011 Rating: 5

T__T

Disember 15, 2011
Salam... Sy malu nk citer ni... Tapi nk citer jgk... Bbrpa ari ni sy sgt bz oleh itu sy pas kan proses pos brg kpd adik saya... Seme pa...
T__T T__T Reviewed by Asma on Disember 15, 2011 Rating: 5

Entry Buang MAsa je Baca....

Disember 10, 2011
Salam... Betul... Sekarang saya dah jarang online... Jarang update blog... Jarang check email... Dalam sehari, cuma 1 waktu je saya le...
Entry Buang MAsa je Baca.... Entry Buang MAsa je Baca.... Reviewed by Asma on Disember 10, 2011 Rating: 5

OWL PHONE CASE

Disember 09, 2011
Salam... Tak tau sejak bila saya suka burung antu... Seingat saya dari sekolah rendah lagi saya suka lukis burung antu kat pohon tak berd...
OWL PHONE CASE OWL PHONE CASE Reviewed by Asma on Disember 09, 2011 Rating: 5

Felt Hair Clips

Disember 05, 2011
Salam... Hi.... Semenjak dua menjak ni saya dah jarang terima custom made order... Sorry, tetiba mood nak berkraf macam dah agak kurang....
Felt Hair Clips Felt Hair Clips Reviewed by Asma on Disember 05, 2011 Rating: 5

Swivel

Disember 02, 2011
Salam... Erm... Saya nak tulis sesuatu yg kreatif, tapi nampaknya saya ni takde la sekreatif mana dah... Sejak akhir2 ni saya banyak gun...
Swivel Swivel Reviewed by Asma on Disember 02, 2011 Rating: 5

Gift for Jo

November 30, 2011
Salam... Hal ni dah agak lama berlaku, tapi baru sekarang saya poskan kat sini... Saya dah jahitkan sesuatu kepada sorang blogger yg saya...
Gift for Jo Gift for Jo Reviewed by Asma on November 30, 2011 Rating: 5
Felt Craft Tutorial: Simple Keychain for Beginner Felt Craft Tutorial: Simple Keychain for Beginner Reviewed by Asma on November 28, 2011 Rating: 5

Acrylic Felt

November 25, 2011
SAlam.... Weeeee...... Dah berjaya cari masa utk pack acrylic Felt... TGk ni, comel tak kesemua sepuluh kaler ni... ^__^ Yup, ad...
Acrylic Felt Acrylic Felt Reviewed by Asma on November 25, 2011 Rating: 5

Butang Cantik.. :)

November 23, 2011
Salam.... Huhu.... Semalam saya abeskan sepanjang petang dan malam utk pack button2 ni... Ia sangat TIDAK membosankan sebab kalernye sgt...
Butang Cantik.. :) Butang Cantik.. :) Reviewed by Asma on November 23, 2011 Rating: 5

Polyester n Acrylic Felt

November 21, 2011
Salam.... Marathon Post tu saya tak continue sbb tetiba saya malas sangat.... LAgipun lepas tgk parody Zelda dari SMOSH, saya jadi terbaw...
Polyester n Acrylic Felt Polyester n Acrylic Felt Reviewed by Asma on November 21, 2011 Rating: 5

Plastik

November 20, 2011
Salam... Morning... >_< Let's start the Marathon Post Part 2... Plastik Bungkus yg ada sealer (atau tape) kat bawahnya.... A...
Plastik Plastik Reviewed by Asma on November 20, 2011 Rating: 5

Unidentified Keychain...

November 19, 2011
Marathon Post is Back... (final lap for Part 1) Ni pun new item in da box.. CUma yg ni pun bermasalah jugak sebab saya tak tau namanya......
Unidentified Keychain... Unidentified Keychain... Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Hair Band

November 19, 2011
Marathon POst is Back... New items in da house... Getah ikat Rambut... HairBand... Masalahnya ialah saya tak tau harganya brape.....
Hair Band Hair Band Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Polyester Felt

November 19, 2011
Marathon Post is Back... KAli ni ialah item yg paling biasa... Iaitu Polyester Felt... Yay!!!! (apa yg hepi sgt..) Okey, jap lagi say...
Polyester Felt Polyester Felt Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Wood Button STAR

November 19, 2011
Marathon Post is Back.. (phew..) Back to the button.... Kali ni Wood Button STAR (sy tak pasti ni nama yg betul... Asalkan faham dh ok ka...
Wood Button STAR Wood Button STAR Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Brooch

November 19, 2011
Marathon Post is Back... Brooch belom restock...sbb masih available.... Tapi this item is kinda slow selling.... Nape ea... Mahal ke.......
Brooch Brooch Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.