Polyester n Acrylic Felt

Salam....

Marathon Post tu saya tak continue sbb tetiba saya malas sangat....
LAgipun lepas tgk parody Zelda dari SMOSH, saya jadi terbawa2 pulak ngn game ni...
Mood Marathon terus lenyap...

So sebab malas nak Marathon, saya amik keputusan utk mengadakan sesi potong2 memotong...
Dan inilah hasilnya.... :D


Yeah!!!
Dah siap potong kesemua polyester felt ni.... >__<
Meh, pilih2 nk kaler aper....

Selain polyester felt, saya juga berjaya memotong....


Acrylic Felt yg haritu tu...
Telah dipotong kepada ini...


Yay!
BERJAYA!!!

Ini adalah kejayaan yg amat besar memandangkan mereka semua telah diabaikan dalam tempoh yg sangat lama....

Okay, harini saya nak pi pos barang...
Pastu maybe akan unpacked dan repack buttons baru ni....

Bye2...

Wassalam....


5 comments:

  1. salam. nak tanye, felt ni klu nak order nak refer kod kaler dekat mana eh? polyster n acrylic ni same je ke kod dia? tengs. :)

    ReplyDelete
  2. Yg polyester bole refer kod kat sini: http://asma-felt-box.blogspot.com/p/felt-pack.html

    Yg Acrylic ni cuma ada 10 kaler dan saya jual dalam pack... Satu pack ada 10 kaler berhaga RM17.00 tak termasuk postage... :)

    ReplyDelete
  3. Sy ni br je kenal kain felt ni. Apa beza yg acrylic dgn yg polyester? Yg mana lg cantik?

    ReplyDelete
  4. Acrylic Felt ni lembut, gebu, tebal mcm kapas... Kalo wat keychain ke, apa2 ke mmg sgt cantik rasa nak penyek2 sbb best sgt.. CUma lama2 ia akan berbulu dan comot...

    Polyester ni lebih nipis, keras dan mudah potong.. Kalo nk wat huruf ke, atau aa2 pun mmg sgt2 senang sbb potongan tu tak akan lari2 cam acrylic felt.. Mcm potong kertas... Dan ia jgk tak mudah berbulu jadi brg tu akan lebih tahan lama...

    Kebanyakan crafter kat MAlaysia suka polyester felt... Sy suka dua2 pun.. Huhuhu.. >_<

    ReplyDelete
  5. Tolong PM saya di http://www.facebook.com/aqila.farah.1

    ReplyDelete