Search This Blog

30/12/2011

Tempat yg Jauh.....

AMARAN: INI BUKAN ENTRY CRAFT...

Salam....

Hi, pekabar korang...
Rindu saya tak..
Haa.. Tak rindu... Erm takpe la.... :(

Sory seme, saya dah janji nk buka kedai pada 27hb; tapi baru arini start buka...
Sebabnya saya smpai umah hari Rabu dan Khamis saya settlekan seme borang pesanan dan packing barang...
Petang ni baru nak poskan seme order yg muncul di saat saya tidak berada di sini....

Nape lama sangat cuti ni, Asma...
Huhuhu.... Sebabnya saya telah pergi ke sebuah tempat yg tersangat la jauh...
Yg tak tercapai dek kaki....

Tak caya ea.... Nah, tgk niey......

Penatnya beta jalan.. Dah sampai ke....

Wah... Dah sampai.... Sukanya aii... XD

Haaa....
Kan dah cakap... Jauuuhhhhh.....
Huhuhu... XD

HUhuhuhu....
Actually, ni gambar time saya jalan2 kat Universal Studio aritu...
Pergh, penat sangat tapi seronok....
Paling seronok ialah Transformers dan Shrek 4D...
Paling tak seronok ialah roller coaster kaler merah.... Memang tak best... Tapi kalo naek pun tak rugi... Pengalaman paling menakotkan dalam sejarah idop saya... Mengucap byk2 dalam ati....


Tgh jalan2 tu terserempak pulak dgn jejaka idaman saya (sila baca: pakwe baru saya..)...
Suka giler smpai lompat2....

Pergh.. Macho sioot!! XD

Beliau berkata : Hey baby... U r so cute... Come, gimme a kiss....
Saya berkata: Oh darling... I'd love too.. but I can't...
Beliau: Why.... What's the matter, dear...
Saya: B'cos someone is waiting for me at my hometown...
Beliau: Who is that... Is he more handsome than me....
Saya: No, he is not handsome at all.... But he is so cute that I can never resist....
  
Fikiran saya terbayang2 kat sorang budak tadika yg setia menunggu saya kat dalam kotak kat umah....
Sapekah budak tadika itu.....
Adakah dia sangat kiyut sehingga saya sanggup mengenepikan jejaka kacak di atas...
Mengapakah budak tadika itu menuggu di dalam kotak.. Kenapa tak keluar saja menghirup udara segar....

Tunggguuuuuuuuuu...............

Wassalam....

P/S: Ok la bg hint sket.... Namanya bermula dgn "L"


2 comments:

  1. windu2 ^_^ *wink*
    heee....langkawi tak mungkin...it's gonna be LONDON???

    ReplyDelete
  2. Huhu.. Salah2...
    Sila cuba lagi.. :P

    ReplyDelete