FELT RM1.00

Salam..

Asma Felt Box mengucapkan Selamat Tahun Baru 2012 kpd korang seme yg dok menatap blog oren ni...
Baru2 ni ada terbaca yg sape yg sambut tahun baru hukumnya fasik dan murtad...
OLeh itu saya ucap "Selamat Tahun Baru 2012" bukan "Selamat Menyambut Tahun BAru 2012" ea...
Huhuhu....

Saya mmg tak sambut ape2 kecuali Hari Raya je... Sebabnya..... saya takde sebab nk sambut kot...
Ataupun sebab saya takde kawan nak sambut ape2 same2... T__T
Ataupun sebab saya tak suka crowd n tak kuar lewat malam (kecuali mkn McD)...
Huhuhu....

Kenapa saya merepek....

Yep, seperti yg tertera di atas...
Asma Felt Box nk wat sales sempena menyambut tahun baru ni....
Weeeeee.....
Tapi jangan excited dulu....

FELT RM1.00 ni adalah tertakluk kpd kaler2 tertentu....
Kaler yg telah di"DOT"kan di bawah.....
Kaler yg TIDAK di"DOT"kan pula berharga RM1.30 sekeping... A'ah... Turun gak sket..


Ingat ni ea....

Kaler ber"DOT" = RM1.00 sekeping (23x25cm)
Kaler TIDAK ber"DOT" = RM1.30sekeping (23x25cm)

Sales ni berlangsung selama 15 hari; bermula 1 January 2012 - 15 January 2012
Pastu seme felt akan jadi RM1.30 sekeping...

Sales ini berlaku akibat pertukaran nombor terakhir dalam kalendar di seluruh dunia...
Dan juga kerana kaler2 tersebut telah overstock dan saya perlu membebaskan mereka demi memberi ruang kpd generasi baru menginap di kawasan terbabit....

Kalo nak, sila placed ur order kat kaunter sebelah kanan anda...

Wassalam... ^_^

P/S: Kesah budak tadika yg comel telah ditunda ke tarikh yg tidak akan diberitahu kemudian. Harap maklum....

4 comments:

  1. Huhu.. Cepatnyer....
    Cepat2 isi borang... >_<

    ReplyDelete
  2. kalau kite nak order sume kaler, awak ade stock tak?

    ReplyDelete
  3. Ada... Stok baru je sampai... Nk placed order bole isi borang kat sebelah kanan...

    ReplyDelete